Joint Venture met Muyuan, China

Om de openingsceremonie te bekijken klikt u hier.

Op 30 juni markeerde een goed georganiseerde ceremonie de start van een nucleus boerderij in de buurt van Wuwei in de Chinese provincie Gansu. Dit project is een joint venture tussen Topigs Norsvin en Muyuan Foods en toont hun gezamenlijke inzet voor uitmuntendheid en vooruitgang in de varkensvleesproductie in China.
De nieuwe hooggezonde kernfokkerij zal een capaciteit hebben van 1200 zeugen. Het zal de basis vormen van een fokkerij-infrastructuur die hoogwaardige genetica zal leveren voor Muyuan en andere producenten in China.
Deze openingsceremonie markeert het begin van een diepgaande samenwerking tussen Muyuan en Topigs Norsvin en betekent een gezamenlijke stap voorwaarts op het gebied van moderne landbouw. Beide partners versterken elkaar. Topigs Norsvin is een toonaangevend en innovatief varkensfokkerijbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige genetica aan klanten door middel van innovatieve foktechnologie en onderzoek. Muyuan Group, als het grootste varkenshouderijbedrijf ter wereld, heeft door zijn rijke ervaring en uitstekende marktprestaties veel erkenning en vertrouwen in de sector verdiend.

Over Muyuan Foods:
Muyuan Foods, opgericht in 1992 en beursgenoteerd in 2014, heeft nu een geïntegreerde keten voor de varkensvleesindustrie ontwikkeld die de verwerking van diervoeder, het fokken van varkens, de varkenshouderij, het slachten en de verwerking omvat. Muyuan heeft vastgehouden aan haar visie van “mensen voorzien van veilig varkensvlees” en heeft zich toegelegd op het produceren van veilige, smakelijke en gezonde varkensvleesproducten van hoge kwaliteit, om zo de levenskwaliteit van klanten te verbeteren zodat ze van een rijker leven kunnen genieten. In 2023 werden 63,8 miljoen varkens verkocht en 13,3 miljoen varkens geslacht.
Meer informatie: https://www.muyuanfoods.com