Op 14 juni jaarbijeenkomst Coöperatie Topigs

Na twee jaar online jaarbijeenkomsten is de jaarbijeenkomst van Coöperatie Topigs dit jaar weer gewoon zoals vanouds live. En net als voor Covid-19 is de locatie Burgers Zoo in Arnhem.

Dit jaar staat de Jaarbijeenkomst in het teken van de circulaire landbouw. Onder de titel “Het varken maakt de cirkel rond” wordt stil gestaan bij de essentiële rol die het varken heeft voor een goed werkende circulaire landbouw en economie. Gastsprekers zijn Martin Scholten (adviesbureau Imagro, de Aarhus University in Denemarken en Wageningen University & Research), Pierre Berndsen (ABN-Amro) en varkenshouder Jan Smits. Ook onze eigen Lisanne Verschuren, Mark Tijssen en Villaume Kal zullen spreken. Klik hier voor meer over de sprekers.

Omdat we ook stil staan bij het 100 jarige bestaan heeft deze versie van de jaarbijeenkomst ook een feestelijke tintje. Zo zal cabaretier Rob Scheepers optreden.

De jaarbijeenkomst is op dinsdagavond 14 juni. Ontvangst is vanaf 19.15 uur en het programma begint om 20.00 uur. Na afloop is er ook weer zoals vanouds een netwerkbarbecue.

Aanmelden kan eenvoudig via deze link. Na registratie ontvangt u een toegangsticket.